Mašine za kontrolu korova

Korov nestaje ... sa DiBO i Heatweed

Sve veći broj vlasti zabranjuje upotrebu pesticida u borbi protiv korova. Dakle, javne službe, škole, bolnice, obdaništa, ustanove za njegu, itd. moraju ići u potragu za alternativom. U 2014. godini DiBO je razvio ultimativno rješenje: WeedKiLLER, za ekološki prihvatljivo uništavanje korova i mahovine uz korištenje tople vode. Kao mašina za suzbijanje korova i visokotlačni čistač u jednom, WeedKILLER se ubrzo istakao kao vrhunsko multifunkcionalno čišćenje.

Suzbijanje korova sa tehnologijom vrele vode

Našu revolucionarnu seriju mašina za suzbijanje korova primetila je i inovativna norveška kompanija Heatweed, globalni igrač u ekološkoj kontroli korova. Heatweed Technologies već proizvodi najefikasnije i ekonomski atraktivnije mašine koje koriste tehnologiju tople vode na osnovu vodećih istraživanja više od 35 godina.

Inženjeri iz Heatweeda su radili sa istraživačima biljaka u pronalaženju rezultata koji ne koristi hemikalije, sa svim poštovanjem prema prirodnom svetu. Kao što radimo u DiBO-u. Pošto obe naše kompanije vjeruju u snagu održive saradnje, DiBO je inkorporirao Heatweed tehnologiju u sve svoje mašine. To je rezultiralo novom generacijom mašina za suzbijanje korova.

Heatweed, druga generacija mašine za kontrolu korova

Ovu generaciju mašina za suzbijanje korova proizvodi DiBO i prodaje Heatweed. DiBO će takođe biti uvoznik za Holandiju. Mašine se odlikuju snažnim radom i mnogim prednostima.

Djelovanje:

Heatweed metoda se zasniva na termičkoj kontroli korova, a to je prenos energije (toplote) na biljku. Heatweed je uveo metod vruće vode u Europi i pokazao se kao najsigurnije i najbolje rješenje. Mašine za suzbijanje korova rješavaju se korova na najefikasniji način bez pesticida, prskanjem toplom vodom. Istraživanja zaista pokazuju da voda toplija od 83 ° C odmah ubija korove. Toplotna provodljivost vode znači da može prodrijeti duboko u zemlju i ubiti korijenje i sjemenke. Budući da korovi nisu u stanju da cvjetaju ili se šire, postoji i preventivni efekat, a korovi se dužedrže daleko.

Prednosti:

  • Minimalni uticaj na životnu sredinu: istraživanja su pokazala da je topla voda najefikasnija alternativa pesticidima
  • Visoko efektivno: dovoljno je tri tretmana godišnje (u zavisnosti od korova i vremenskih uslova tokom primjene)
  • Ubija skoro sve vrste korova
  • Za upotrebu na svakoj površini
  • Multifunkcionalni: ubica korova i mahovine, kanalizacija pod visokim pritiskom i čistač popločanih površina
  • Za upotrebu dvije osobe u isto vrijeme
  • Sigurno: zaštita od temperature, pritiska i protoka vode

Otkrijte Heatweed paletu