Perači visokim pritiskom

DiBO poznaje tržište, poznaje gdje su problematične tačke u vašem sektoru. Ovo znači da tačno znamo šta zahtijevate od mašina za čišćenje a posebno od perača sisokog pritiska sa hladnom vodom and toplom vodom. Ovo znanje koristimo da razvijemo, dizajniramo i konstruišemo strojeve za vas. Nismo novopridošlice, ovo radimo već 40 godina. Znamo šta se dešava, sa razmišljanjem o zahtjevima sutrašnjice. DiBO aparati su visoko podesni za profesionalnu i industrijsku upotrebu. Transport, industrija, pranje fasada, uklanjanje grfita,... Sve nam je ovo poznato.

ZA NAŠE PERAČE VISOKOG PRITISKA VAŠI STANDARDI SU DiBO STANDARDI:

  • Neuporedive snaga i performanse u svim mogućim radnim uslovima
  • Izuzetan kvalitet i pozudanost
  • Vrlo dug radni vijek
  • Jeftino održavanje
  • Iznenađujuća upravljivost kombinovana sa dizajnom visokoe robustnosti

Sveobuhvatan opseg

Vaši izazovi su veliki i raznovrsni i zato je naša standardna ponuda isto tako obimna. Naš opseg se sastoji od perača pod visokim pritiskom koji se kreću od 90 do 1,000 bara. Možete birati između električnog, benzinskog ili dizel motora. Pogodni za slabiju ili intenzivnu upotrebu. Stacionarni, pokretni ili na prikolici, sa raznilikom intenzitetom protoka i brojnim dodacima. Samo sa jednom svrhom: da u potpunosti odgovori vašim potrebama za čišćenjem!

Perači visokog pritiska za ispunjavanje vaših posebnih potreba

Vi ste vlasnik firme sa vizijom vašeg biznisa. Rast, profit, kvalitet. Sve ovo ide pod ruku sa partnerima koji razmišljaju upravo na isti način. DiBO stavlja jasan naglasak na kvalitet, na svim frontovima. Dakle, kvalitet za vas. Visoki, prepoznatljiv novo usluge i inovativnosti. Naš vlastiti tim specijalista stalno istražuje i razvija. Novi strojevi ali i poboljšanja postojeće opreme. Inovacija s anovim tehnologijama, GreenBoiler, Dual Power Heating System, sistem praćenja i digitalnog upravljanja džojstikom. Prilagođeni uređaji su takođe naša najvrijednija karta. Vašu priču prevodimo u rješenje za čišćenje. I ovo se dešava uz česte i bilske konsultacije.  Zato što uspijeva!

Idealni sistem za pranje pod visokim pritiskom za vašu situaciju? Pitajte za savjet bez obaveze!