Čistači podova

DiBO ima široku paletu profesionalnih i industrijskih mašina za čišćenje podova koje omogućavaju našim kupcima da temeljito očiste i održavaju svoje podove. Svi DiBO čistači podova su pogodni za aplikacije čišćenja razne prirode, za različite tvrde i meke tipove podova.

Napravite izbor iz naše široke palete čistača podova:

Svakodnevno čišćenje vodom, sa ili bez dodatka hemikalija, najbolje se vrši sa DiBO ribačem. Mokro očistite i osušite u jednom pokretu. To može biti u malim prostorima kao što su trgovine, domovi za njegu, bolnice, obdaništa i kancelarije. Nije potrebno pomicati namještaj. DiBO sušilice za ribanje su savršeno rješenje za velike podne površine kao što su supermarketi, sportske dvorane, uredi i saloni.

Pomoću DiBO čistača brzo i jednostavno čistite pogone, parkirna mjesta, prolaze u izgrađenim kompleksima, industrijskim prostorima i slično. Mašinsko čišćenje znači da se baca manje prašine, naročito kada se koriste veći čistači za čišćenje.

DiBO ima i širok asortiman usisivača za poznate radove čišćenja, kao što su vakumsko čišćenje tepiha, podnih obloga, namještaja, itd. Također nudimo vlažne usisivače za profesionalne i industrijske primjene kojima možete očistiti vodu kao i prašinu. Vlažni usisivač sa pumpom za vodu i usisivač za čišćenje tepiha čine kompletan raspon.